Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات سلامت بیمه سلامت ضمن اشاره به مصوبه دولت در مورد بیمه همگانی رایگان از روند رو به افرایش صندوق بیمه ایرانیان خبر داد.

به گزارش ایسنا، آناهیتا کشاورز در دیدار معاونان و مدیران ارشد بیمه سلامت با وزیر خدمات بهداشتی پاکستان با بیان اینکه نظام تامین مالی حوزه سلامت در ایران مختلط است، اظهار کرد: در حال حاضر منابع عمومی، بیمه پایه، پرداخت از جیب مردم و بیمه‌های تکمیلی مهمترین محل‌های تامین منابع مالی حوزه سلامت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تامین منابع عمومی از طریق وزارت بهداشت صورت می‌گیرد و متمرکز بر بیماری‌های خاص و مراقبت‌های اولیه است. سازمان‌های بیمه سلامت، تامین اجتماعی، خدمات درمانی نیروهای مسلح، کمیته امداد و بخش‌های خصوصی نیز متولی تامین بیمه پایه هستند.

وی افزود: در حال حاضر بیمه شدگان صندوق کارکنان دولت معادل هفت درصد حداقل حقوق خود حق بیمه می‌پردازند که دو درصد آنها توسط بیمه شده، دو درصد توسط سازمان بیمه کننده و سه درصد توسط دولت پرداخت می‌شود همچنین صندوق سایر اقشار که شامل نهادهای عمومی و غیردولتی مانند خانواده شهدا، کارکنان و افراد تحت پوشش بهزیستی، طلاب و دانشجویان است نیز هفت درصد حق بیمه پرداخت می‌کنند.

به گفته معاون خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت، حق بیمه صندوق روستاییان و عشایر نیز معادل هفت درصد حداقل حقوق و دستمزد بیمه شده است و توسط دولت پوشش داده می‌شود.

کشاورز با اشاره به آغاز فعالیت صندوق بیمه همگانی از سال ۹۳ در کشور اظهارکرد: در حال حاضر این صندوق ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار عضو فعال دارد و تمام هفت درصد حق بیمه آن از طرف دولت تامین می‌شود. بر اساس مصوبه امسال دولت اعضای این صندوق باید برای دریافت خدمات فقط به بخش خصوصی مراجعه کنند به همین دلیل احتمال تغییر صندوق بیمه‌ای از طرف بیمه شدگان رایگان وجود دارد.

وی ادامه داد: صندوق بیمه ایرانیان از سال ۹۳ همزمان با آغاز به کار بیمه رایگان شاهد کاهش جمعیت بیمه شده خود بود. این صندوق 5 میلیون بیمه شده داشت که در حال حاضر به ۴۵۰۰ نفر رسیده است اما با توجه به مصوبه دولت جمعیت این صندوق رو به افزایش است چون بیمه شدگان آن می‌توانند به بخش خصوصی نیز مراجعه کنند.

معاون خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد منابع سازمان بیمه سلامت توسط دولت و مردم تامین می‌شود، اظهار کرد: مردم مشارکت پایینی در پرداخت حق بیمه دارند. با توجه به کمبود منابع حوزه سلامت سال پیش قرار شد از محل هدفمندی یارانه‌ها نیز به منابع این حوزه اضافه شود. از همان سال نیز بیمه به صورت درصدی از حقوق و دستمزد در نظر گرفته شده است. در قانون برنامه ششم توسعه مقرر شده که بیمه شدگان در پرداخت حق بیمه مشارکت داشته باشند. به همین دلیل طبق آزمون وسع توانایی‌های مالی بیمه شدگان سنجیده می‌شود تا بتوانند در این حق بیمه مشارکت کنند.

کشاورز تصریح کرد: ما به دنبال تعریف جدیدی از بسته خدمات بیمه پایه سلامت هستیم همچنین با همکاری وزارت بهداشت به دنبال وحدت رویه بین سازمان‌های بیمه‌گر مختلف هستیم. علاوه بر آن بسترسازی الکترونیک برای خدمات سازمان بیمه سلامت را جزو برنامه‌های خود قرار داده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۷۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان

محسن اسدبیگی با اشاره به اینکه در راستای ماده ۴۳ قانون جمعیت و خانواده نزدیک به ۶ هزار زوج نابارور در سطح استان شناسایی شده است، اظهار کرد: از ۶ هزار زوج نابارور ۱۳۸۱ نفر به عنوان نابارور در سامانه نشاندار شده‌اند.
به گفته وی اداره کل بیمه سلامت استان در حال حاضر با دو مرکز درمان ناباروری خصوصی شفا و غیر دولتی جهاد دانشگاهی جهت ارائه خدمات تخصصی سطح دوم درمان ناباروری قرارداد دارد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حال حاضر دخواست و دریافت خدمات ناباروری بصورت الکترونیک در سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت انجام می‌شود.
اسد بیگی با اشاره به اینکه تاکنون ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب ۸ میلیارد تومان بابت اسناد خدمات ناباروری به مراکز درمان ناباروری و ۳ میلیارد تومان بابت اسناد سرپایی به زوجین نابارور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان