Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايرانيان درباره ابلاغيه اخير اين سازمان مبني بر لزوم استفاده بيمه‌شدگان صندوق "بيمه رايگان همگاني" تنها از خدمات بخش دانشگاهي و دولتي توضيح داد.
مهندس طاهر موهبتي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره ابلاغيه اخير اين سازمان مبني بر لزوم استفاده بيمه‌شدگان صندوق "بيمه رايگان همگاني" تنها از خدمات بخش دانشگاهي و دولتي و مباحث مطرح شده پيرامون اين ابلاغيه، گفت: آنچه که اخيرا به استان‌ها ابلاغ شده، تصميم جديدي نيست و مصوبه مجلس شوراي اسلامي است که در تبصره 17 قانون بودجه سال 96 (بند الف) بر آن تاکيد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


5 صندوق بيمه‌اي در سازمان بيمه سلامت ايرانيانوي با اشاره به پنج صندوق بيمه‌اي در سازمان بيمه سلامت ايرانيان شامل صندوق‌هاي بيمه‌اي "کارکنان دولت"، "روستاييان"، "ساير اقشار"، "بيمه ايرانيان" و "بيمه رايگان همگاني" است، تاکيد کرد: ابلاغيه اخير تنها شامل بيمه‌شدگان صندوق "بيمه رايگان همگاني" است که بين 10 تا 11 ميليون نفر را در برمي‌گيرد که طي حدود سه سال گذشته تحت پوشش قرار گرفته‌اند. بنابراين حدود 23 درصد جمعيت تحت پوشش سازمان بيمه سلامت ايرانيان مشمول اين ابلاغيه مي‌شوند نه هر 40 ميليون نفربيمه‌شدگان.
مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايرانيان با بيان اينکه اين مصوبه مجلس بايد از ابتداي امسال جرا مي‌شد، اما به هر دليلي تا کنون اجرايي نشده بود، افزود: همچنين دستگاه‌هاي نظارتي بر عدم اجراي اين مصوبه قانوني از ما ايراد گرفته‌اند و اين سازمان نبايد از ابتداي سال بابت ارايه خدمات بخش خصوصي به اين گروه از بيمه‌شدگان، پولي پرداخت مي‌کرد.
موهبتي با اشاره به سرانه 40هزار توماني درمان و سهم 50 درصدي دولت در آن، ادامه داد: بر اساس مصوبه مجلس، افراد تحت پوشش صندوق بيمه رايگان همگاني تنها بايد خدمات‌شان را از بخش دولتي خريد کنند. علت آن هم روشن است؛ چراکه به لحاظ مباني علمي و همچنين به لحاظ مباني قانوني، کسي بايد خدمات درماني را به صورت رايگان دريافت کند که توان مالي پرداخت ماهانه 20 هزار تومان حق بيمه را نداشته باشد و قاعدتا در اين صورت دولت بايد حق بيمه وي را پرداخت کند.
کدام بيمه‌شدگان مي‌توانند از خدمات بيمه‌اي بخش خصوصي استفاده کنند؟ وي افزود: حال اين سوال مطرح مي‌شود که اگر کسي امکان پرداخت ماهانه 20 هزار تومان حق بيمه را ندارد، چطور مي‌تواند به بخش خصوصي مراجعه کند و بابت خدماتي که دريافت مي‌کند دو – سه ميليون و بعضا بيشتر را پرداخت کند؟ طبيعي است که سازمان بيمه‌گر تنها هزينه‌هاي مربوط به بخش پايه را پرداخت مي‌کند و مابه‌التفاوت آن بر عهده خود بيمار خواهد بود. قانونگذار به اين موضوع توجه داشته و عنوان کرده کسي که چنين تواني داشته باشد، پس قاعدتا در پرداخت ماهانه 20 هزار تومان نيز ناتوان نيست. لذا افرادي مي‌توانند به بخش خصوصي مراجعه و از خدمات بيمه‌اي استفاده کنند که ماهانه 20هزارتومان حق بيمه را نيز پرداخت کنند.
مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايرانيان در عين حال توضيح داد: راه براي استفاده از خدمات بيمه‌اي در بخش خصوصي بسته نيست و افراد علاقه‌مند به دريافت خدمات از بخش خصوصي، مي‌توانند صندوق بيمه‌اي خود را عوض کرده و در قالب صندوق بيمه ايرانيان و با پرداخت حق بيمه ماهانه 20هزار تومان، خدمات مورد نياز خود را از بخش خصوصي دريافت کنند.
علاقه‌مندان به دريافت خدمت از بخش خصوصي، صندوق بيمه‌اي خود را عوض کنندموهبتي افزود: در عين حال عليرغم تاکيد مصوبه مجلس بر ارايه خدمات به اين گروه از بيمه‌شدگان تنها در بخش دولتي، اما ما براي رفاه حال آنها تسهيلاتي قائل شديم؛ اول اينکه هر کسي که بخواهد مي‌تواند صندوق خود را عوض کند و در قالب بيمه ايرانيان از خدمات بخش خصوصي استفاده کند. از طرف ديگر ممکن است هجمه‌اي براي بخش دولتي ايجاد شود؛ به طوري که ممکن است بخش دولتي بويژه توان ارايه خدمت در بخش سرپايي را نداشته باشد. بر همين اساس اعلام کرديم در استان‌هايي که دانشگاه علوم پزشکي مربوطه و اداره کل بيمه تفاهم کنند که ظرفيت بخش دولتي آن استان در بخش سرپايي کافي نيست، اجازه داده مي‌شود که بيمه‌شدگان مذکور همچنان از خدمات بخش خصوصي استفاده کنند.
وي در همين راستا ادامه داد: همچنين يک سري خدمات انحصاري هستند؛ مثلا شايد در يک استان تنها بخش خصوصي از خدمات پزشکي هسته‌اي برخوردار باشد. در اين موارد هم اعلام شده که با تشخيص دانشگاه و اداره کل بيمه، بيمه‌شدگان مي‌توانند به طور عامل از بخش خصوصي ستفاده کنند.
موهبتي افزود: از طرف ديگر ممکن است يک سري از بيماران پروتکل درماني‌شان در بخش خصوصي آغاز شده باشد. به عنوان مثال شيمي درماني سرطان در فردي در بخش خصوصي آغاز شده؛ به اين‌ افراد نيز اجازه داده شده تا پايان دوره وپروتکل درماني‌شان از خدمات بخش خصوصي استفاده کنند.
داروخانه‌ها مستثني هستندمديرعامل سازمان بيمه سلامت ايرانيان همچنين تاکيد کرد: اين مصوبه مجلس، داروخانه‌ها را شامل نمي‌شود و بحث دارو از اين مصوبه مستثني شده و همچنان از سوي سازمان پرداخت مي‌شود.
وي با بيان اينکه با اجراي اين مصوبه مجلس، قطعا در ارايه خدمت تاخيري ايجاد نخواهد شد، افزود: با ابلاغ اجراي اين مصوبه مجلس، متاسفانه برخي‌ها بحث "شکست طرح تحول" را مطرح کردند. بايد تاکيد کنم که اين موضوع هيچ ارتباطي به طرح تحول ندارد. نمي‌دانم چرا عده‌اي نشسته‌اند و کاري که مردم از آن راضي‌اند، هزينه‌هاي مردم را کاهش داده، 200 نماينده مجلس در سه مرحله آن را امضا و تشکر کردند و يکي از افتخارات دولت است را زير سوال مي‌برند.
موهبتي ادامه داد: طبيعي است که برخي‌ها با بعضي از موارد اين طرح مخالف بودند، ولي زيبنده فضاي کارشناسي کشور نيست که صرف مخالفت با بعضي از فرمول‌هاي طرح تحول، انتظار شکست آن را داشته باشيم؛ اين انصاف نيست و با مباني انساني، اخلاقي و کارشناسي منطبق نخواهد بود. باز هم تاکيد مي‌کنم که اين ابلاغيه هيچ ربطي به طرح تحول ندارد و مجلس بر اساس مباني علمي ين تصميم را گرفته است که افراد بر اساس توانايي‌شان از خدمات استفاده کنند.
همپوشاني‌هاي بيمه‌اي حذف مي‌شوندمديرعامل سازمان بيمه سلامت ايرانيان تاکيد کرد: البته ما خود را مقيد مي‌دانيم که منابع مالي در اختيار و همچنين هزينه‌هايمان را مديريت کنيم. يکي از روش‌هاي مديريت هزينه‌ها، رفع همپوشاني‌هاي بيمه‌اي است؛ وزير بهداشت نيز در اين زمينه تاکيد داشته و ما هم در همين راستا کارگروه‌هايي را تشکيل داديم. نامه‌اي هم زده‌ايم تا اطلاعات برخط از سازمان تامين اجتماعي بگيريم و به اين ترتيب همپوشاني‌ها را به طور کامل حذف کنيم.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۲۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.دکتر همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229335 برچسب‌ها بیمه

دیگر خبرها

  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه